Hi, welkom bij FlitsKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp
marker wheel

Maak gegarandeerd kans op korting! Draaien totdat je prijs hebt.

Voer je e-mailadres in zodat we je een kortingscode kunnen toemailen

Draai aan het rad

Veelgestelde vragen

Algemene info

Ja, wij werken in heel Nederland. De transportkosten voor Nederland zitten al bij de prijs inbegrepen, behalve de waddeneilanden. Wil je huren op de Waddeneilanden of in België of Duitsland? neem contact met ons op

Ja echt onbeperkt printen! U hoeft zich geen zorgen te maken om binnen een printlimiet te blijven.

1 stopcontact is genoeg voor de photobooth, indien er geen stopcontact aanwezig is in de buurt beschikken wij over een verlengsnoer van 10 meter lang.

Jazeker, bijvoorbeeld namen of afbeeldingen van het getrouwd echtpaar, beurs, bedrijf of instelling etc kunnen wij voor u ontwerpen op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

Jazeker, als u een schets, bedrijfslogo/naam heeft kunnen wij deze toepassen op de fotostrip

Ja, zolang het maar niet regent of hard waait,anders in een partytent/overkapping is het wel mogelijk

Ja, wij zijn ook werkzaam in België. Wij rekenen hiervoor wel een buitenland toeslag. Deze toeslag wordt berekend op basis van het aantal kilometers in verband met de brandstof en eventuele overnachting van ons personeel.

Ja, wij zijn ook werkzaam in Duitsland. Wij rekenen hiervoor wel een buitenland toeslag. Deze toeslag wordt berekend op het aantal kilometers in verband met de brandstof en eventuele overnachting van ons personeel.

Jazeker! Wij komen graag naar de waddeneilanden. Hiervoor wordt wel een toeslag berekend voor de bootovertocht en de overnachting van ons personeel. Deze toeslag bedraagt €225,-.

Dit kun je bekijken op onze reserveringspagina. Selecteer de photobooth die je wilt huren en selecteer de datum. Ons systeem geeft direct aan of de photobooth nog beschikbaar is en welke photobooths er nog beschikbaar zijn.

Niet meer vrij? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen je op de reservelijst plaatsen of andere mogelijkheden aanreiken.

Onze medewerkers leveren en installeren de photobooth op locatie en blijven bij de photobooth.

Onze photobooths zijn breed inzetbaar en naar ieder evenement aan te passen. Heb je specifieke wensen?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vooraf hebben wij contact over het thema, het fotokader en al het andere wat je graag naar jouw smaak wilt. Verder zorg jij ervoor dat je op de locatie een oppervlakte hebt uitgekozen waar de photobooth komt te staan.

Wij komen op elk feestje! Alle opties zijn toepasbaar op elk thema, dus jij geeft je wensen en/of ontwerp aan ons door en wij zorgen ervoor dat alles op jouw thema wordt aangepast.